Emokykla.lt
Populiarios temos:
Edukacija Projektai Kompleksinė pagalba Specialieji poreikiai Skaitymas Vaiko kalba Vaiko raida Vaiko sveikata Vaiko ugdymas  
Vartotojų straipsniai Rudens smaguriai
 

Rudens smaguriai

2014-10-17
Rudens smaguriai
Asta Želionienė, priešmokyklinio ugdymo pedagogė
VšĮ „Smalsieji pabiručiai“
Šventėje netrūko geros nuotaikos, šypsenų, ypač, kai šventės pabaigoje visų laukė „Rudens smagurių“ vaišės, kurias paruošė tėveliai. 
Spalis - rudens mėnuo, kada jau galima džiaugtis ir dėkoti Rudenėliui už rudens gėrybes. Spalio mėnesio pradžioje VšĮ „Smalsieji pabiručiai“ vyko šventė „Rudens smaguriai“.
 
Į mokyklos salę, kaip iš gausybės rago, pabiro šventiškai nusiteikę penkiamečių ir priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai, pasipuošę vaisių ir daržovių karūnėlėmis. Vaikai deklamavo eilėraščius, minė mįsles, dainavo, o šokti kartu pakvietė ir savo tėvelius.
 
Šventėje netrūko geros nuotaikos, šypsenų, ypač, kai šventės pabaigoje visų laukė „Rudens smagurių“ vaišės, kurias paruošė tėveliai. Tėveliai buvo iš tiesų išradingi. Visi. ragavo meduolinių baravykų, obuolių pyrago ar sausainių su avietėmis ar riešutais. Tėveliai buvo apdovanoti padėkomis už išradingumą. Nuotaikinga šventė baigėsi, bet kitąmet ji vėl sugrįš su gausiomis gėrybėmis.