Emokykla.lt
Populiarios temos:
Edukacija Projektai Kompleksinė pagalba Specialieji poreikiai Skaitymas Vaiko kalba Vaiko raida Vaiko sveikata Vaiko ugdymas  
Vartotojų straipsniai Gargždų ugdymo centro „Naminukas“ ugdytiniai svečiavosi pas senelius
 

Gargždų ugdymo centro „Naminukas“ ugdytiniai svečiavosi pas senelius

2012-04-16
Gargždų ugdymo centro „Naminukas“ ugdytiniai svečiavosi pas senelius
Gargždų ugdymo centro „Naminukas“ informacija
Nuoširdus vaidinimas įnešė tiek šilumos, vaikiško jaudulio, kad seneliai sėdėjo susigraudinę, net su ašaromis akyse. 
Gargždų ugdymo centro „Naminukas“ globos grupės ugdytiniai Klaipėdos rajono savivaldybės Viliaus Gaigalaičio globos namuose lankėsi ne pirmą kartą – gražus bendravimas tęsiasi jau trečius metus.
 
Kovo 28-ąją į svečius „Naminuko“ ugdytiniai atvyko kartu su Gargždų „Kranto“ mokyklos 3-ios b klasės mokiniais ir jų mokytoja G. Juciene. Vaikai pristatė programėlę – spektakliuką pagal Laimos Petkevičiūtės parengtą pasaką „Kas pametė ačiū?“. 
 
Mažieji artistai grojo įvairiais muzikos instrumentais, dainavo, vaidino: scenoje matėme vilką, voveraites, lokienę su lokiukais, šešką, kiškį bei kiškienę, žuvį ir dar daug jų bičiulių. Vaikų spektakliukas mokė visus švaros, tvarkos, skatino džiaugtis gamta ir ją tausoti.
 
Nuoširdus vaidinimas įnešė tiek šilumos, vaikiško jaudulio, kad seneliai sėdėjo susigraudinę, net su ašaromis akyse – senam žmogui labai gražu, jautru pasidaro žiūrint į mažą vaiką.