Emokykla.lt
Populiarios temos:
Edukacija Projektai Kompleksinė pagalba Specialieji poreikiai Skaitymas Vaiko kalba Vaiko raida Vaiko sveikata Vaiko ugdymas  
Pasirinktas autorius: Leidykla „Burokėlis”
Jaunos belgų autorės ir iliustratorės knygelėje linksmai ir švelniai kalbama apie dažnai ištinkančią bėdą, iš kurios smagiai pasijuoks ir vaikai, ir tėveliai.
Skaityti plačiau
Knygelė moko, kad save reikia priimti tokį, koks esi. Skaitydamas nuotaikingą istoriją vaikas išmoks pažinti spalvas ir savaitės dienas.
Skaityti plačiau
Knygelės tema – pasaulio pažinimas. Skaitydamas nuotaikingą istoriją vaikas susipažins su įvairiomis šalimis, miestais ir gyvūnais.
Skaityti plačiau
Iš islandų kalbos verstų pabaisiukų serijos knygelių tekstas trumpas ir įtaigus, o iliustracijos labai išraiškingos. Todėl 3-5 metų vaikas, kuriam knygutė perskaitoma nors vieną kartą, jau sugeba pats versdamas puslapius ją lengvai „skaityti“ bei pasidalyti skaitoma informacija su kitais.
Skaityti plačiau
„Dideli pabaisiukai neverkia“ – antra iš islandų kalbos verstų pabaisiukų serijos knygelė.
Skaityti plačiau
Prancūzų autoriaus Geoffroy de Pennart „Karalaitė, drakonas ir narsusis riteris“. Tai moderni pasaka, kurios veikėjai nėra tokie tradiciniai pasakų personažai, kaip atrodytų iš pirmo žvilgsnio.
Skaityti plačiau