Emokykla.lt
Populiarios temos:
Edukacija Projektai KompleksinÄ— pagalba Specialieji poreikiai Skaitymas Vaiko kalba Vaiko raida Vaiko sveikata Vaiko ugdymas  
Projekto „Pažinkime vaikystę“ metodinė medžiaga mokytojui (vaizdo pamokos)

Projekto „Pažinkime vaikystę“ metodinė medžiaga mokytojui (vaizdo pamokos)

2021-07-20
 
Vaizdo medžiagoje pateikiami projekto metu nufilmuoti praktinių veiklų pavyzdžiai - iliustracijos, kurios padeda siekti ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programose sutartų kompetencijų (pažinimo, meninės, sveikatos, socialinės ir komunikavimo). Kiekviena veikla pristatoma kaip viena iš galimybių, o vaikai ir suaugusieji, peržiūrėję filmuotas veiklas, galės sugalvoti, kaip šias idėjas papildyti, keisti ir taip įdomiai kurti, veikti drauge ir ikimokyklinio ugdymo įstaigoje, ir namuose.
MedžiagÄ… paruoÅ¡Ä— Å MSM bendradarbiaudama su Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija įgyvendino projektÄ… „Pažinkime vaikystÄ™", kurio tikslas – prisidÄ—ti prie skaitmeninio ikimokyklinio ir prieÅ¡mokyklinio ugdymo turinio kÅ«rimo. InformacinÄ—s technologijos, jų panaudojimas ugdant mažus vaikus, sudaro naujas galimybes įdomiau, prasmingiau organizuoti kasdieninÄ™ veiklÄ… vaikų darželyje ar namuose ir taip padÄ—ti jiems augti, o suaugusiems – nauja forma dalintis turima gerÄ…ja praktine patirtimi.