Emokykla.lt
Populiarios temos:
Edukacija Projektai Kompleksinė pagalba Specialieji poreikiai Skaitymas Vaiko kalba Vaiko raida Vaiko sveikata Vaiko ugdymas  
Pažangi vaikų ir mokinių užimtumo studija

Pažangi vaikų ir mokinių užimtumo studija

2020-08-25
Susijusios temos: Vaiko ugdymas
Pažangi vaikų ir mokinių užimtumo studija
„Jaunasis mokslininkas“ – inovatyvi kūrybiškų vaikų ir mokinių užimtumo studija, rugsėjį kviečia leisti prasmingai ir įsimintinai. Nuotykiai jūsų laukia šeštadieninėje patyriminių bandymų ir eksperimentų mokyklėlėje „STEAM atradimai“.
 
Į šią mokyklėlę kviečiami 2–10 metų vaikai, kuriems patinka bandymai, eksperimentai ir įvairiausi kūrybiniai darbeliai. Siekdama kurti glaudesnį vaikų ir tėvų ryšį šeštadieninėje mokyklėlėje „Jaunojo mokslininko“ komanda labai laukia ir tėvelių.
 
Edukaciniai užsiėmimai trunka dvi valandas, suskirstomi keturiomis skirtingomis, viena už kitą įdomesnėmis, temomis:
  1. Tema „Gamtos reiškiniai“. Vaikai susipažins su gamtoje vykstančiais reiškiniais, sužinos kas yra lava. Turės progą patys gaminti vulkanus, dirbtinį sniegą, eksperimentuos su lietaus lašeliais, gamins dirbtinį rūką ir kt.!
  2. Tema „Gamta ir žmogus“. Tai vienas įdomiausių užsiėmimų, jo metu vaikai įgis dar daugiau žinių apie gamtą, atliks bandymų su įvairiais maisto produktais, netgi savarankiškai kurs Saulės sistemos modelį!
  3. Užsiėmimo, kurio tema „Nuo sėklos iki augalo“, metu vaikai susipažins su sodininkystės ir daržininkystės pradmenimis. Sodins augalus, gamins „oliziukus“ ir tyrinės augalų dalis mikroskopu.
  4. Pamokėlėje, tema – „Kuriu. Statau. Konstruoju.“, vaikai taps mažaisiais inžinieriais ir lavins kūrybiškumą bei vaizduotę kurdami įvairius darbelius bei tobulindami loginį mąstymą.
Paskutiniojo užsiėmimo metu jaunieji mokslininkai bus apdovanoti medaliais, diplomais, jų lauks kitos smagios staigmenos.
 
Jei Jūsų vaikams patinka bandymai, eksperimentai ir kūrybinės veiklos, kviečiame prisidėti!
 
Daugiau informacijos – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje – „Jaunasis mokslininkas“.
 
Vaikų ir mokinių užimtumo studijos „Jaunasis mokslininkas“ inf.