Emokykla.lt
Populiarios temos:
Edukacija Projektai Kompleksinė pagalba Specialieji poreikiai Skaitymas Vaiko kalba Vaiko raida Vaiko sveikata Vaiko ugdymas  
Konferencija „Mokytojo ir vaiko emocinė bendrystė ugdomosiose veiklose ikimokyklinėse ir priešmokyklinėse įstaigose“

Konferencija „Mokytojo ir vaiko emocinė bendrystė ugdomosiose veiklose ikimokyklinėse ir priešmokyklinėse įstaigose“

2020-11-17
Susijusios temos: Vaiko ugdymas
Konferencija „Mokytojo ir vaiko emocinė bendrystė ugdomosiose veiklose ikimokyklinėse ir priešmokyklinėse įstaigose“
Š. m. gruodžio 9 d. 13 val. vyks nuotolinė respublikinė mokslinė-praktinė konferencija „Mokytojo ir vaiko emocinė bendrystė ugdomosiose veiklose ikimokyklinėse ir priešmokyklinėse įstaigose“, skirta Riešės vaikų darželio įsteigimo 45-ųjų metinių paminėjimui.
 
Kviečiame visus ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogus, o taip pat muzikinio ugdymo, neformaliojo švietimo, bendrojo ugdymo, neįgaliųjų ugdymo įstaigų mokytojus aktyviai dalyvauti! Pranešėjai dalinsis praktiniais pastebėjimais ir patarimais, gerąja patirtimi, moksliniais pranešimais. Konferencijos temos:
  • bendradarbiavimas ir bendravimas tarp mokytojo ir ugdytinio: pozityvių emocijų skatinimas;
  • muzikinė ir meninė veikla ikimokykliniame ir priešmokykliniame ugdyme: emocinis kontekstas;
  • ugdytinių emocijų raiška ugdomosiose veiklose: teigiamos ir problemiškos sritys.
 
Mieli pedagogai, labai laukiame jūsų žodinių (nufilmuotų arba skaitomų konferencijos metu) ir stendinių pranešimų, kurie atspindėtų jūsų gerąją patirtį arba jūsų veiklos tyrimus! Norėtume jūsų pavardes įtraukti į konferencijos programą bei laiku išrašyti pažymėjimus lektoriams, todėl prašome užsiregistruoti ir pateikti informaciją apie jūsų pranešimą: pranešimo autorius(-iai), autoriaus (-ių) darbovietės ir pareigos, stendinio / žodinio pranešimo pavadinimas, kontaktai (telefonas ir el. paštas) ir atsiųsti iki 2020-12-01 el. paštu: mmmburelis@gmail.com. Autorius dėl pranešimų pateikimo formos ar kitų klausimų maloniai prašome skambinti: tel. +370 686 11 335.
 
DALYVAVIMAS NEMOKAMAS
Būtina registracija (nuoroda: https://bit.ly/3mqcGyJ)
 
Bus galimybė įsigyti akredituotus dalyvių pažymėjimus, kurių kaina 4 Eur.
Koordinatorė: Remigija Noreikaitė-Siadura, VDU ŠA Profesinio tobulinimo institutas.
Užsiregistravusiems dalyviams dieną prieš konferenciją bus išsiųsta elektroninė nuoroda į el. paštą prisijungimui prie konferencijos, o taip pat galutinė nuotolinės konferencijos programa.