Emokykla.lt
Populiarios temos:
Edukacija Projektai KompleksinÄ— pagalba Specialieji poreikiai Skaitymas Vaiko kalba Vaiko raida Vaiko sveikata Vaiko ugdymas  
Vartotojų straipsniai Projektas „Sveikatos receptas" Panevėžio lopšelyje-darželyje „Rūta“
 

Projektas „Sveikatos receptas" Panevėžio lopšelyje-darželyje „Rūta“

2013-11-22
Projektas „Sveikatos receptas" Panevėžio lopšelyje-darželyje „Rūta“
Ina POVILAITIENĖ, Panevėžio lopšelio-darželio ,,Rūta“ direktoriaus pavaduotoja ugdymui
Džiugu, kad projektas ,,Sveikatos receptas“ prisidÄ—jo prie vaikų fizinių, psichinių ir socialinių galių stiprinimo.
Å iemet, kaip ir kiekvienÄ… rudenį,  Panevėžio lopÅ¡elyje-darželyje „RÅ«ta“ buvo vykdomas projektas „Sveikatos receptas“. Jo metu pedagogai  gilino žinias seminare „Sveikos gyvensenos pradmenų stiprinimas ikimokykliniame amžiuje“; vaikus judÄ—jimo džiaugsmo mokÄ—  KiÅ¡kis Sveikuolis tradicinÄ—je „KiÅ¡kio Sveikuolio mokykloje“ , o Panevėžio „Rožyno“ progimnazijos pradinukai pasakojo darželio vaikams apie sveikatingÄ…sias arbatas ir surengÄ— jų degustacijÄ….
 
Darbus vainikavo teatralizuota pieÅ¡inių konkurso „Man linksma ir smagu –aÅ¡ sveikai gyvenu“ laureatų apdovanojimo Å¡ventÄ— Panevėžio Å iaurinÄ—je bibliotekoje. Konkurse dalyvavo net 136 vaikai iÅ¡ 17 Panevėžio miesto ikimokyklinių ugdymo įstaigų. Vaikus linksmino ir sveiko gyvenimo mokÄ— Å¡uo Margis ir Zuikis (vyresnioji bibliotekininkÄ— Oksana JuÅ¡kinÄ— ir vyr. auklÄ—toja Dalia ÄŒepauskienÄ—).
 
Talentingiausiais mažaisiais dailininkais komisija  - iÅ¡rinko keturmetį MartynÄ… Stancelį iÅ¡ Panevėžio lopÅ¡elio-darželio „Diemedis“ ir Å¡eÅ¡iametį TomÄ… GasiÅ«nÄ… iÅ¡ lopÅ¡elio-darželio „JÅ«ratÄ—“ . Gražiausių darbų autoriai buvo apdovanoti diplomais, knygelÄ—mis,  dovanÄ—lÄ—mis.
 
Džiugu, kad projektas „Sveikatos receptas“ prisidÄ—jo prie vaikų fizinių, psichinių ir socialinių galių stiprinimo.
 
Å altiniai: