Emokykla.lt
Populiarios temos:
Edukacija Projektai Kompleksinė pagalba Specialieji poreikiai Skaitymas Vaiko kalba Vaiko raida Vaiko sveikata Vaiko ugdymas  
Vartotojų straipsniai Klaipėdos lopšelio-darželio „Kregždutė“ vaikai aplinką puošė netradiciškai
 

Klaipėdos lopšelio-darželio „Kregždutė“ vaikai aplinką puošė netradiciškai

2013-12-16
Susijusios temos: Kūrybingumas
Klaipėdos lopšelio-darželio „Kregždutė“  vaikai aplinką puošė netradiciškai
Elena KRUVELIENĖ, auklėtoja
Klaipėdos lopšelis-darželis „Kregždutė“
Kiekviena darželio grupė išsirinko darželio teritorijoje augantį  medį.Visą savaitę vaikai su auklėtojomis gamino originalius žaislus.
Artėjant šventiniam laikotarpiui Klaipėdos lopšelio-darželio „Kregždutė“ pedagogai kartu su vaikais nutarė papuošti aplinką  netradiciškai., t.y. puošti ne eglutę, o darželio teritorijoje augančius medžius. Taip siekėme ugdyti vaikų norą saugoti ir tausoti gamtą, nekirsti eglučių bei formuoti ugdytinių vertybines nuostatos gamtos atžvilgiu.
 
Kiekviena darželio grupė išsirinko darželio teritorijoje augantį  medį. Visą savaitę vaikai su auklėtojomis gamino originalius žaislus: jogurtų indelių dekoravo modelinu, spalvino kankorėžius, gamino žaislus iš šiaudų, sintepono, vienkartinių indų, popieriaus ir kt.
 
Gruodžio 11 dieną vaikai  lauko aikštelėse puošė pasirinkus medžius pačių pagamintais žaisliukais. Gražiai ir spalvingai papuošta darželio aplinka nustebino ne tik tėvelius, bet ir sužvarbusius praeivius.