Emokykla.lt
Populiarios temos:
Edukacija Projektai Kompleksinė pagalba Specialieji poreikiai Skaitymas Vaiko kalba Vaiko raida Vaiko sveikata Vaiko ugdymas  
Pasirinktas autorius: Vilma Makauskienė
Pateikiama logopedės Vilmos Makauskienės parengta kalbinė medžiaga, kurią galima atsispausdinti ir pasinaudoti mokantis tarti  L garsą namuose.
Skaityti plačiau
Pateikiama logopedės Vilmos Makauskienės parengta kalbinė medžiaga, kurią galima atsispausdinti ir pasinaudoti mokantis tarti  R garsą namuose. 
Skaityti plačiau
Metodinė priemonė dirbantiems su mikčiojančiais priešmokyklinio amžiaus vaikais ar pradinių klasių mokiniais.
ISBN 978-609-8019-16-2
Psl. 61
Skaityti plačiau
Knyga vertinga visiems susijusiems su mikčiojimo problema.
 
Skaityti plačiau
Leidėjas: PĮ „Buhalteris“
Metai: 2011
Puslapiai: 100
ISBN: 9786099528304
Formatas: 21 x 29,5, minkšti viršeliai
Kalba: Lietuvių
 
Skaityti plačiau
 Anketa mikčiojančių vaikų tėvams skirta naudoti logopedo darbe.
Skaityti plačiau
Pateikiama logopedės Vilmos Makauskienės parengta kalbinė medžiaga, kurią galima atsispausdinti ir pasinaudoti mokantis tarti  S garsą namuose.
Skaityti plačiau
Neleiskite, kad telefonas – modernus, plastikinis daiktas ­– kontroliuotų Jūsų gyvenimą. Daug geriau bendrauti telefonu mikčiojant, nei vengti skambinti.
Skaityti plačiau
Neleiskite, kad vaikas jaustų gėdą dėl savo mikčiojimo. Kalbėkite apie mikčiojimą, kaip ir apie kitus reikalus. 
Skaityti plačiau
Kai kurie žmonės mano, kad mikčiojimas yra nesudėtinga problema, kurią gali išspręsti paprasti patarimai, tačiau daugeliui suaugusių žmonių tai yra nuolatinis, visa gyvenimą trunkantis sutrikimas. Pateikiami 6 patarimai gali padėti mikčiojantiesiems.
Skaityti plačiau
Pasistenkite kuo dažniau skirti vaikui savo dėmesį ir atidžiai klausyti ką jis sako. Tai nereiškia, kad kiekvieną kartą turite nutraukti savo veiklą, kai tik vaikas pradeda kalbėti.
Skaityti plačiau
Mitas – mikčiojimo priežastis yra stresas. Tikrovė – stresas nėra mikčiojimo priežastis, tačiau jis gali sustiprinti užsikirtimus. 
Skaityti plačiau