Įamžintos vaikų akimirkos internete - už ir prieš
|
daiva
|
2011 07 22, 17:16
|
|
Tema: Įamžintos vaikų akimirkos internete - už ir prieš
|
Aš - už. Mažųjų vaikučių Įstaigų tinklalapiai be vaikų švenčių ir kitokių renginių būtų labai neįdomūs, nuobodūs.
nereiketu apsiriboti vien darzeliu internetiniu puslapiu nuotraukomis. manau reiktu i sita reikala zvelgti is esmes. mano nuomone, negali buti tik uz arba tik pries. yra labai daug faktoriu nuo kuriu priklauso kaip bus atsakoma. pavyzdziui kokio pobudzio nuotraukos, kokiuose portaluose platinamosm ir t.t. as asmeniskai esu pries vaiku nuotrauku viesinimo socialiniuose tinklapiuose. mano galva kai kuriu mamu poelgiai perzengia visas ribas.
|
|
vida
|
2011 05 13, 12:38
|
|
|
Aš irgi "Už"
kuo blogai paviešinti gražias vaikų nuotraukas? Išimkime visas vaikų nuotraukas iš internetinės darželio svetainės ir kas beliks?
|
|
Redita
|
2011 04 29, 20:42
|
|
|
Aš irgi "Už"
|
|
Jolita Seliliene
|
2010 11 26, 18:15
|
|
Žinutės: 1
Prisijungė: 2010 11 26
|
Aš irgi "už".
Manau,kad be įamžintos vaiko šypsenos, emocijų nebūtų įdomūs vaikų švenčių aprašai.Aš už nuotraukas.
|
|
neringa okunienė
|
2010 10 27, 16:32
|
|
Žinutės: 2
Prisijungė: 2010 05 25
|
Aš - už. Mažųjų vaikučių Įstaigų tinklalapiai be vaikų švenčių ir kitokių renginių būtų labai neįdomūs, nuobodūs.
Aš irgi "už".
|
|
R.
|
2010 10 17, 22:37
|
|
|
|