Konsultacijos dėl naujų įstaigų steigimo:
8 800 01 231

Antradieniais nuo 10 iki 15 val.
ipup@ikimokyklinis.lt

Populiarios temos:
Švietimo pagalba Pedagogika IPUP projektas Vaiko ugdymas Vaiko raida Psichologija Teisinė informacija  
Forumas Viešos diskusijos
Įamžintos vaikų akimirkos internete - už ir prieš
daiva 
2011 07 22, 17:16
Tema: Įamžintos vaikų akimirkos internete - už ir prieš
Aš - už. Mažųjų vaikučių Įstaigų tinklalapiai be vaikų švenčių ir kitokių renginių būtų labai neįdomūs, nuobodūs.
nereiketu apsiriboti vien darzeliu internetiniu puslapiu nuotraukomis. manau reiktu i sita reikala zvelgti is esmes. mano nuomone, negali buti tik uz arba tik pries. yra labai daug faktoriu nuo kuriu priklauso kaip bus atsakoma. pavyzdziui kokio pobudzio nuotraukos, kokiuose portaluose platinamosm ir t.t. as asmeniskai esu pries vaiku nuotrauku viesinimo socialiniuose tinklapiuose. mano galva kai kuriu mamu poelgiai perzengia visas ribas.
vida 
2011 05 13, 12:38
Aš irgi "Už"
kuo blogai paviešinti gražias vaikų nuotraukas? Išimkime visas vaikų nuotraukas iš internetinės darželio svetainės ir kas beliks?
Redita 
2011 04 29, 20:42
Aš irgi "Už"
Jolita Seliliene 
2010 11 26, 18:15
Žinutės: 1
Prisijungė: 2010 11 26
Aš irgi "už".
Manau,kad be įamžintos vaiko šypsenos, emocijų nebūtų įdomūs vaikų švenčių aprašai.Aš už nuotraukas.
neringa okunienė 
2010 10 27, 16:32
Žinutės: 2
Prisijungė: 2010 05 25
Aš - už. Mažųjų vaikučių Įstaigų tinklalapiai be vaikų švenčių ir kitokių renginių būtų labai neįdomūs, nuobodūs.
Aš irgi "už".
R. 
2010 10 17, 22:37