2 metų ir įsikibęs į sijoną
|
Rasytė
|
2010 09 13, 23:41
|
|
Tema: 2 metų ir įsikibęs į sijoną
|
Nuolat įsikibęs, sunku net ir valgyti padaryti...
Ar tai gerai?
Vaikutis tikriausiai nesijaučia saugus likęs vienas.Nėra gerai kai vaikas be mamos nė žingsnio nežengia.manau su laiku išmoks ir vaikas būt be mamos,tai su laiku išaugama.Aš savo mergaitč pamažu pripratinau būt vieną[kitame kambaryje,arba kol rūbus džiaunu ar valgį gaminu}.aišku visko ir mums būna:Kai pikta,ar be nuotaikos,pavargus mergytė tai tada jau niekur nebeleidžia išeit.
|
|
edita karaliene
|
2010 06 17, 23:19
|
|
Žinutės: 1
Prisijungė: 2010 06 17
|
tai, parodo, kad jūs mylima mama. bet? jei.....
vaikas brangiausias turtas, todel norim visada buti su juo. Ar lengva bus jam veliau?
|
|
Laima
|
2010 06 08, 20:41
|
|
|
Mano manymu, tai nieko blogo, tačiau mamytei sunku, nes buitis irgi reikalauja dėmesio, o su vaiku tai daryti kyla problemų. Mano mergytei 1m. 3mėn. ir ji būtinai turi būti tame kambaryje, kur esu aš, jei išeinu bent trumpam pradeda zyzioti, bet aš nemanau, kad tai yra pasaulio pabaiga. Ji tik nori mano artumo, nes taip yra įpratusi.
tai, parodo, kad jūs mylima mama. bet? jei.....
|
|
Ilona Mitkeviciene
|
2010 06 03, 17:36
|
|
Žinutės: 2
Prisijungė: 2010 06 03
|
Ar tai gerai?
Mano manymu, tai nieko blogo, tačiau mamytei sunku, nes buitis irgi reikalauja dėmesio, o su vaiku tai daryti kyla problemų. Mano mergytei 1m. 3mėn. ir ji būtinai turi būti tame kambaryje, kur esu aš, jei išeinu bent trumpam pradeda zyzioti, bet aš nemanau, kad tai yra pasaulio pabaiga. Ji tik nori mano artumo, nes taip yra įpratusi.
|
|
Audrone Kirdiene
|
2010 06 02, 22:37
|
|
Žinutės: 1
Prisijungė: 2010 06 02
|
Ar tai gerai?
|