Konsultacijos dėl naujų įstaigų steigimo:
8 800 01 231

Antradieniais nuo 10 iki 15 val.
ipup@ikimokyklinis.lt

Populiarios temos:
Vaiko raida Vaiko sveikata Vaiko kalba Darželių steigimas IPUP projektas Pedagogika Psichologija  
Forumas Viešos diskusijos
Ar mano vaikas saugus darželyje?
2012 02 28, 20:09
Tema: Ar mano vaikas saugus darželyje?
Laba diena. 2010 m. parasiau prasyma i "berzelis" darzeli Taikos 187. Mes priklausom siam darzeliui. Mums pazadejo kad bus grupes nuo 2 metu. Ejau paklausti 2011 metais, grupes buvo ir sake kad be problemu bus. Atejau 20120227 paziureti sarasus, man pasake kad grupiu nuo 2 metu ne darys ir kad mums reikes laukti dar metus. I kitus darzelius mus jau ne priima, nes ne stovejom eilei. Noreciau paklausti, ar gali darzelis staiga uzdaryti grupes? ar tiesiog didina sau kaina? Man jau liepos menesi baigesi motenistes atostogos ir ne zinau ka daryti, kur palikti vaika? zinociau kad darzelis gali uzdaryti grupes rasyciau i visus darzelius prasimus. Aciu uz atsakima.
kažkaip čia įdomiai... jų tinklalapyje tai rodo kad yra grupės nuo 1,5 metų... turbūt jau kažkas nešvaraus... pabandykit pasiskųsti į švietimo skyrių :)
Nadezda Br 
2012 02 27, 21:53
Žinutės: 1
Prisijungė: 2012 02 27
Laba diena. 2010 m. parasiau prasyma i "berzelis" darzeli Taikos 187. Mes priklausom siam darzeliui. Mums pazadejo kad bus grupes nuo 2 metu. Ejau paklausti 2011 metais, grupes buvo ir sake kad be problemu bus. Atejau 20120227 paziureti sarasus, man pasake kad grupiu nuo 2 metu ne darys ir kad mums reikes laukti dar metus. I kitus darzelius mus jau ne priima, nes ne stovejom eilei. Noreciau paklausti, ar gali darzelis staiga uzdaryti grupes? ar tiesiog didina sau kaina? Man jau liepos menesi baigesi motenistes atostogos ir ne zinau ka daryti, kur palikti vaika? zinociau kad darzelis gali uzdaryti grupes rasyciau i visus darzelius prasimus. Aciu uz atsakima.
Irena 
2012 01 06, 18:26
Paskutiniu metu dažnai kyla skandalai, kad darželyje atsitiko kažkas blogo. Tai maitinimas blogas, tai kažkas paėmė vaiką, tai burną užklijavo, tai nelamingas atsitikimas - vaikui trauma ir t.t. Kas už tai turi būti atsakingas? Ar darželių administracija, pedagogai pajėgūs ir geba patenkinti vaikų saugumo porekį?